Ochelarii cu filtre pentru terapia fotosintonică

Ochelarii cu filtre pentru terapia fotosintonică

Ochelarii cu filtre pentru terapia fotosintonică nu sunt identici cu ochelarii 3D, deși, ca aspect, ai putea spune că seamănă.

Acești „ochelari” sunt o parte esențială a unui program de terapie vizuală.

Există peste 25 de filtre de terapie fotosintonică, fiecare cu propria lui funcție. Ele sunt concepute pentru o gamă largă de patologii vizuale, cum ar fi insuficiența de convergență, strabismul, ambliopia (ochiul leneș) sau leziunea cerebrală traumatică.

Terapia fotosintonică

Terapia cu lumină sintonică este folosită pentru a calma ceea ce se întâmplă în creier după traumatisme sau disfuncții asociate cu problemele de vedere binoculară. Alte efecte ale terapiei fotosintonice sunt:

• Echilibrează creierul  (emisferele cerebrale)
• Determină stabilitate pentru sistemul neurologic
• Trimite impulsuri pentru întărirea mușchilor din jurul ochilor, ca urmare poate ajuta la alinierea corectă a ochilor
• Accelerează capacitatea de procesare a informațiilor vizuale
• Reduce prescripțiile pentru lentile (crește acuitatea vizuală)
• Reantrenează conexiunea dintre dintre ochi și creier, pentru a ajuta la recâștigarea câmpului vizual după un accident vascular cerebral

Terapia fotosintonică este utilizată în combinație cu alte protocoale convenționale de terapie vizuală pentru a oferi pacienților un ajutor suplimentar în vindecarea și corectarea vederii. Terapia fotosintonică este foarte eficientă și favorizează obținerea de rezultate mai rapide în îmbunătățirea afecțiunilor vizuale vizate. https://www.webmd.com/eye-health/what-is-syntonic-phototherapy#1-4 

Fără a fi invazivă, terapia fotosintonică poate aduce îmbunătățiri profunde în cazul tulburărilor de vedere.

Imaginați-vă că purtați niște ochelari magici și vă relaxați uitându-vă pur și simplu prin aceste filtre colorate, la o sursă de lumină. În acest fel, puteți culege mai rapid roadele terapiei vizuale.

Ochelarii cu filtre pentru terapia fotosintonică sunt foarte ușor de folosit, așadar această terapie este realmente foarte ușor de realizat!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te la newsletter!
Scroll to Top