Ai făcut o mulțime de analize… 

Ai fost preocupat de greutate, de cure de slăbire, de tratamente pentru îngrijirea și tonifierea pielii… 

Dar pentru îmbunătățirea vederii ai făcut ceva?

Dacă suferi de strabism sau alte tulburări funcționale de vedere, cea mai eficientă metodă de corectare este terapia vizuală.
Terapia vizuala este ca un fel de gimnastică pentru creier si ochi, menită să învețe creierul cum să controleze mai bine ochii.

La baza rezultatelor extraordinare care se obțin cu ajutorul terapiei vizuale stă neuroplasticitatea creierului. Neuroplasticitatea este capacitatea extraordinară a creierului de a se schimba și de a crea noi conexiuni. Această abilitate a creierului de a se restructura este cea mai interesantă și captivantă descoperire a secolului XXI.
Oricine are creier (și citește despre neuroplasticitate), este în măsură să învețe tot ce își propune.
Indiferent de vârsta pacientului, neuroplasticitatea creierului se menține și poate fi valorificată, cu succes, prin exerciții personalizate pentru fiecare pacient.

OIG4 19
OIG4.oW6yJUg6cRi

terapie vizuală

Câteva întrebări despre Terapia Vizuală

Ce este?

Terapia vizuala este un fel de gimnastică pentru ochi si creier, menită să învețe creierul cum să controleze mai bine ochii.

Cui i se adresează?

Terapia vederii se adresează atât copiilor, cât și adulților care se luptă cu probleme de vedere, deși au acuitate vizuală de 100%.

Ce tratează?

Terapia vizuală tratează strabismul, ambliopia, insuficiența de convergență precum și alte tulburări fucționale de vedere.
Aboneaza-te la newsletter!
Scroll to Top